Reparationer

Vår verksamhet utgår från kunskap och lång erfarenhet av reparationer, service och underhåll av maskiner. Vi har mobila reparationsenheter och ni får hjälp både på plats och från vår verkstad.

Maskinreparationer

Maskiner är vår vardag och vi vet vad de handlar om. Vi vet dessutom hur viktigt det är att maskinerna och produktionen alltid är igång. Vår kompetens kommer genom vår kunskap och långa erfarenhet av underhåll, service och reparationer av maskiner. Vi arbetar både med förebyggande åtgärder och med direkt service av maskiner. Dessutom är vi snabba, smidiga och flexibla i vårt utövande. Tveka därför inte att höra av er till oss när behov av stöd och hjälp uppstår.

Lång erfarenhet och gedigen kunskap

Marknaden av maskiner är stor och bred, därför är erfarenheten vi har svårslagen. Vi som arbetar på Mekpoint har lång erfarenhet av maskiner från de flesta varumärken och modeller, även specialmaskiner. Vårt samarbete är idag stort, med kunder som bland ABB och Bosch. Utifrån vår erfarenhet har vi byggt upp en gedigen kunskap inom maskinreparationer och kan hanterade allra tuffaste problemen. Vi hjälper till både på plats och från vår egenverkstad i Eskilstuna.

En nöjd kund är en bra kund

Arbetssätt

Att vårt arbetssätt utgår från att en nöjd kund är en bra kund, kan du alltid räkna med. God service är A och O för oss och vi ser inget som ett hinder utan tar oss gärna an nya utmaningar. För särskilt svåra problem tar vi fram lösningar som är unika just för era behov. I och med att vi är så mångsidiga och flexibla kan ni räkna med oss när ni som mest behöver det.

Helhetsansvar

Inom mekanik, elektronik och hydraulik är vi extra kunniga, vilket gör oss särskilt snabba och flexibla när det kommer till att lösa problem av sådan karaktär. Vi kan även, tillsammans med er, utforma en strategisk översiktsplanering för hur processer och maskiner ska kunna effektivisera och optimera er verksamhet. Vi hjälper er också med periodiskt underhåll och ökar således driftsäkerheten på arbetsplatsen. I slutändan leder det till en attraktiv arbetsplats och ett mer lönsamt företag.

Rulla till toppen